Banatul Montan

  • Banat
  • Teatrul Vechi Oravita

Se povesteste ca in noaptea de 6 pe 7 martie 1697 - savantul Luigi Ferdinando conte de Marsigli, trimis al împăratului de la Viena în Banatul încă neeliberat de administraţia otomană este găzduit în Oraviţa. Este data primei menţiuni documentare a aşezării. Astazi cu mândrie in suflet folosim numele de Marsigli pentru singura Agentie de Turism din Oravita.
Agentia Marsigli Tursim partener Tui Travel, va asteapta pentru a petrece vacante de vis, pentru a va organiza călătoriile si bineinteles pentru a promova zona turistica din Banat.
Oravita este punctul de plecare către oricare dintre frumusetiile lasate de natura in aceasta zona, printre acestea Cheile Nerei, Ochiul Beiului, Cascada Bigar, Morile de apa de la Rudaria si multe altele.
Incepand de anul acesta Oravita a fost inclusa pe lista stațiunilor balneo climaterice din Romania, datorita Ștrandului Termal Ring, un pas mare pentru turismul din aceasta zona.
Agentia Marsigli Turism oferă cele mai atractive pachete din zona si tot aici puteti reverva activitatii de aventura cum ar fii rafting, plimbari cu atv-ul, tiroliana, drumetii, plimbari cu barca pe Dunare si diferite excursii! Marsigli Turism este punctul tau de legatura cu turismul din zona! Vino la noi pentru a petrece clipe de vis atat la noi in Banat cat si oriunde in lume!

Forta noastra

Strand Termal Oravita

Strand Termal "RING"

Tratament Balnear la Oravita

Explorarea si valorificarea resurselor de ape termominerale descoperite si semnalate in secolul XVIII, au cunoscut recent o revigorare prin intrarea in ativitate a Strandului Ring.

Ochiul Beiului

Ochiul Beiului

si Cascada Beusnita

Lacul Ochiul Beiului, cele 3 cascade ale râului Beuşniţa, impreuna cu ruinele cetăţii medievale Ilidia din apropiere, constituie unul din cele mai frumoase puncte turistice din Banat.

Cascada Beusnita

Cheile Nerei

UN COLT DE PARADIS

Cine iubeste natura si aerul curat nu poate pierde frumusetea salbatica a Cheilor Nerei: padure, cascade, pesteri, lacuri ale caror ape te hipnotizeaza prin culorile lor ireale.

Capul lui Decebal dunare

Clisura Dunarii

Capul lui Decebal - Bazias

Este cea mai înaltă sculptură în piatră din Europa: are cu doar șase metri mai puțin decât Statuia Libertății, dar cu opt mai mult decât monumentul lui Hristos din Rio de Janeiro.

Alte puncte de interes ale zonei

  • cascada chieile nerei
  • Cascada Bigar
  • Lacul Dracului
  • Morile de apa
  • Pestera Sfanta Elena